Menu
Kalendar događaja
  • 22
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 23
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 24
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 25
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
  • 29
    maj
    20h
    METROPOLIS PLAYLIST
    DJ SET
Hot in Shop

SLASH, VAN HALEN, BARBIE I KEN


12.07.2023.


Svetska premijera filma "Barbie" se očekuje sledeće nedelje, a ovom filmu već sada predviđaju ogroman uspeh. Sa nestrpljenjem se očekuje i objavljivanje muzike koja prati film. Već je najavljeno učešće brojnih velikih imena iz sveta pop i hip hop muzike ali pažnju ljubitelja "tvrđeg" zvuka svakako privlače dva imena - SLASH i WOLFGANG VAN HALEN. Legendarni gitarista grupe GUNS'NROSES učestvovao je u stvaranju pesme "Just Ken" koju je napisao Mark Ronson a otpevao glavni glumac Ryan Gosling koji tumači ulogu Kena.

Upitan da prokomentariše saradnju sa legendarnim gitaristom Mark Ronson je istakao: Sleš je moj heroj. Bio sam sedmi razred kada je “Appetite for Destruction” izašao. Imao sam njegove postere po zidovima u svojoj sobi. Kada smo skoro završili celu pesmu, pojavila se ideja da ga pozovemo. Iskreno delovalo mi je kao pucanj u prazno, ali sam rekao sebi šta nas košta da makar probamo da dođemo do njega. Izgleda da se smelost isplatila. Poslao sam mu pesmu, svidela mu se i tako smo stupili u kontakt. Nisam ga uopšte poznavao pre ovoga, ali on je došao i uradio ono što radi najbolje. Ubio je! On svira solo na kraju i ritamske delove. Divno je!"



Film “Barbie” kao i izdanje sa pratećom muzikom će biti objavljeni 21. jula. Na samom albumu, pored već pomenutih umetnika, učestvuju i Dua Lipa, Nicki Minaj, Lizzo, Ice Spice, Tame Impala i mnogi drugi.