Menu

Održano je poslednje 9. takmičarsko veče manifestacije PRVI VOKAL METROPOLISA 2.1


21.04.2024.


Održano je i poslednje, 9. takmičarsko veče manifestacije PRVI VOKAL METROPOLISA 2.1, u kojoj je učestvovalo, igrom slučaja, imali smo 9 takmičara čiji je nastup bio za čistu 10-ku!!! Atmosfera  u METROPOLISU je, kao i uvek bila izuzetna a „borba“ do samog kraja neizvesna

Poslednji voz za finale sezone iskoristile su dve dame Ivana Borojević koja se publici predstavila pesmom “Kolačići” (Marina Perazic) i Đurđica Ivanović koja se publici predstavila pesmom “Daire” (Smak)

Pred sam kraj večeri na bini su se zajedno našle naše nove finalistkinje i zapevale zajedno pesmu “Ti Si Sav Moj Bol” (EKV)


Kao i uvek do sada, svake srede posetioci Metropolisa su mogli da se prijave za nastup u takmičarskom ili revijalnom delu programa, koji su vodili 
Nemanja Stojšić Nemke (akustična gatara) i Igor Brakus Braki (preteći vokal)

Da ponovimo još jednom – 24. april, 20 sati FINALE SEZONE PRVOG VOKALA METROPOLISA 2.1. 

Sigurni smo da će šestnaest finalista i vaši domaćini Igor Brakus i Nemanja Stojšić Nemke i ovo veče učiniti nezaboravnim. 
O pobedniku će u finalu odlučivati tročlani žiri u sastavu: TANJA KRSMANOVIĆ (direktor MENART SRBIJA), SALE KARADŽIĆ - ARIGO SAKI (muzičar) i NENAD KUZMIĆ (glavni muzički urednik Beograda 202), IGOR BRAKUS BRAKI (voditelj karaoka) i NEMANJA STOJŠIĆ NEMKE (karaoke-majstor)

Vidimo se u Metropolisu, tamo gde živi muzika!