Menu

MIKE PORTNOY SE VRAĆA "KUĆI"


26.10.2023.

Jedan od najboljih bubnjara na planeti, Mark portnoy se vraća u bend DREAM THEATER, objavljeno je na društvenim mrežama.  Takođe je objavljeno da ulaze u studio kako bi  počeli rad na novom, 16. 

„Razumem odluku benda da vrati Mikea Portnoya u ovom trenutku. Kao što je rečeno od prvog dana, moje mesto nije bilo da ispunim sve uloge koje je Mike imao u bendu.
, već da sviram bubnjeve kako bih pomogao bendu da nastavi dalje. Imao sam sreću da sviram sa ovim sjajnim muzičarima. Takođe sam zaista uživao da provodim mnogo vremena sa ekipom. A tu je i GRAMMY nagrada, koja je bila neverovatan uspeh. Za fanove: hvala vam puno.. Cenim slike koje imam na kojima svi gubite razum i zabavljate se. Konačno, zaista volim bend, ekipu i menadžment i želim njima i celoj organizaciji sve najbolje.” – izjavio je dosadašnji bubnjar, Mike Mangini, dok je Mike Portnoy rekao :
„Preplavljen sam radošću što se vraćam kući i ponovo se okupljam sa svojom braćom! Toliko je zajedničke istorije između svih nas…toliko uspomena, toliko muzike…da mislim da dolazimo do 40 godina otkako je ovo putovanje počelo! Ideja da zajedno stvaramo novu muziku je tako uzbudljiva i apsolutno jedva čekam da krenem na put i da sviram uživo za čitavu novu generaciju fanova koji nikada ranije nisu mogli da vide ovu postavu…"
Poslednji album sa grupom DREAM THEATER Mike Portnoy je snimio 2009. godine -  “Black Clouds & Silver Linings”!

Posteite naš METROPOLIS SHOP, u ponudi imamo i izdanja grupe DREAM THEATER.